1 min read
Árak, időpontok

A kemping egész évben nyitva tart, ezért van lehetőség az ajánlott turnusokon kívüli időpontokban is szállást foglalni. Különösen a gyalogos és kerékpáros túrázók figyelmébe ajánljuk ezt a lehetőséget, hiszen a Velebit hegység tavasszal és ősszel különösen nagy élmények nyújtására képes.

Akik a tengerparti nyaralást választják, azoknak kínáljuk turnusainknak.

A lakókocsik április 15-től április 29-ig és szeptember 30-tól október 29-ig turnusbeosztás nélkül, akár 2-3 napra is foglalhatók. Ekkor mindhárom lakókocsi díja naponta 15 €. Tehát 6 fő esetén - az euró mostani átváltása szerint - kb. 1000 Ft/fő/éj.

Turnusaink estében a feltüntetett ár már tartalmazza a turnusonkénti 25 € szervizdíjat, amely magában foglalja a klíma használatát, az energiafogyasztás díját, a gondnoki szolgáltatást, a természetes használatból eredő meghibásodások esetén a hibaelhárítást (cserét), a lakókocsik távozás utáni fertőtlenítését.

Turnusok esetében szerződéskötéskor kell átutalással megfizetni a részvételi díj 50 százalékát. A szállásdíj fennmaradó részét a nyaralás megkezdése előtt 30 nappal a szervizdíjjal együtt kell megfizetni. Ettől eltérni a tulajdonossal egyeztetett módon lehet.

A díj nem tartalmazza a kempingnek fizetendő idegenfogalmi adót és melegvízhasználati díjat, melyeket bejelentkezéskor kell megfizetni a recepción.

Idegenforgalmi adó

0-12 éves kor között: -

12-17 éves kor között: 0,5 €/fő/éj

17 év fölött: 1 €/fő/éj

Melegvíz használati díj

12 éves kor alatt: -

12 éves kortól: 1.5 €/fő/éj


A tartózkodás idejére lakókocsinként 50 € kauciót kérünk, amit a helyszínen kell megfizetni érkezéskor az ott tartózkodó munkatársunknak. Amennyiben nem történt károkozás (a használatból eredő meghibásodás nem minősül károkozásnak), a kaució összege távozáskor visszajár.


Honlapunkon igyekszünk a lehető legtöbb információt megosztani, de ha maradt kérdése, hívja bátran a kapcsolatnál található telefonszámot, vagy ugyanott küldjön elektronikus üzenetet. Ezekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

A táblázatban a zöld szín a szabad időpontokat, a piros a foglaltakat jelöli.