2 min read
3 felszerelt lakókocsi a Dalmacija *** kempingben

A lakókocsik Észak- Dalmácia egyik gyöngyszemének számító aprócska halászfaluban, Privlakán a Dalmacija***kempingben vannak letelepítve. A kemping központi részén, árnyas mandulafák és tengeri fenyvesek alatt, kellemes hűs környezetben találhatóak és a kényelmes, természetközeli és kötöttségektől mentes zavartalan nyaraláshoz teljesen felszereltek. (A térképen pirossal jelöltük a helyüket, a lakókocsik nem sorrendben vannak számozva.)


Az állandó kellemes hőmérséklet és vendégeink maximális kényelme érdekében MINDEN LAKÓKOCSINK KLIMATIZÁLT. Split klíma, mobil klíma vagy ablakklíma található bennük, melyek mindegyike képes csupán néhány perc alatt kellemesen lehűsíteni a lakókocsik belsejét.
A lakókocsik mindegyike a kemping középső zónájában, a lassan mélyülő, homokos tengerparttól mindössze 50 méterre, a recepciótól kb. 100-150 méterre helyezkednek el.

A nyaralók kényelmét szolgálja a Dalmacija kemping központi részén található nagyméretű, modern vizesblokk, ahol külön helységekben van lehetőség mosogatásra, mosásra és tisztálkodásra. A zuhanyzókat folyamatosan takarítják és a lakókocsiktól mindössze 40-60 méter a fürdő távolsága, valamint a strandon is több hideg vizes tusoló áll rendelkezésre.
A lakókocsik közelében játszóteret, asztali teniszpályát, és faszenes grillezőket is találunk, továbbá a kemping és a környék által nyújtott színes programok kavalkádja (hajókirándulás, túrázás, kerékpározás, koncertek, íjászat) feledhetetlen kikapcsolódást garantál a kicsik és nagyok számára.


A környék gasztronómiai kínálata is rendkívül gazdag. A parti sétány mentén és Privlaka településén számos éttermet, vendéglőt, pizzériát találunk, ahol egy sor különleges halételt, húsételt és vegetáriánus specialitást kínálnak. Miközben a helyi sörkertben hűsítő italokat vagy finom hideg sört kortyolunk, a gyerekek fagylaltot majszolhatnak a tengerparti fagyizóban.


A lakókocsik 5, illetve 6 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A P4, P8, és a P13 jelzésű lakókocsik azonban belső elrendezésüknek köszönhetően, akár 7 fő számára is rendkívül kényelmesek.


A ruhák és a csomagok tárolására a tágas, beépített szekrények szolgálnak a lakókocsik belsejében. A lakókocsik belsejében az alvási, pihenési lehetőséget kettő, egymástól elkülönített kényelmes és ágy (vagy 1 nagyméretű ágy és 2 db egyszemélyes ágy) biztosítja, huzat nélküli párnákkal és paplanokkal. Az elősátorban további 1, illetve 2 személy elszállásolására egyszemélyes vagy dupla fenyő ágy került felállításra. A lepedőt, kispárnát és ágyneműhuzatot minden esetben a vendégeknek maguknak kell hozniuk! Az ágytakarókat, plédeket tilos a strandra levinni! Erre a célra kérem hozzanak magukkal plédet, vagy strand törülközőt.


Minden lakókocsihoz 15-20 m2 -es teljesen zárt elősátor tartozik, ahol a főzésre és az étkezésre van lehetőség. Itt található az étkezőasztal székekkel, a főzőpult 2 főzőlapos villanyrezsóval, edények, evőeszközök, poharak, mikrosütő, kotyogós kávéfőző, valamint egy nagyobb méretű kombinált hűtőszekrény. Az elősátor előtt fából készült 3×4 méter alapterületű kiülő vagy a lakókocsi-elősátor felett és a pavilont is kiváltó 6x 8 méter nagyságú kamion ponyvával borított árnyékoló tető található, alatta műanyag asztallal és székekkel. Minden lakókocsi felett árnyékoló vagy védőtakaró található.


Turnusváltás azonos napokon történik, de ettől lehetőség van eltérni hosszabb vagy rövidebb időszakok lefoglalása esetén a szabad helyek függvényében!
A lakókocsikat 15.00 órától lehet elfoglalni az érkezés napján, távozáskor pedig tiszta állapotban 10 óráig kell átadni a szerződés szerint a helyszínen tartózkodó munkatársunknak. Kérjük az érkezési és a távozási időpontok maximális betartását, mert munkatársunk 10-15.00 óra között végtakarítást és ellenőrzést végez!


A lakókocsira, berendezési tárgyaira és tartozékokra szíveskedjenek kiemelten ügyelni. A rendet, tisztaságot kéjük megtartani, hiszen Önök is ilyen körülmények között szeretnének nyaralni! A lakókocsiban találnak leltár listát (a honlapunkról is letölthető), melyet szíveskedjenek érkezés után azonnal ellenőrizni és a hiányosságot részünkre jelezni.
A lakókocsiban és az elősátorban a dohányzás szigorúan tilos, mert tűzveszélyes!
A lakókocsik egyikében sincs folyó víz és WC/zuhanyzó! Zuhanyozni, Wc-t használni és mosogatni a lakókocsiktól kb. 50 méterre található vizesblokkban van lehetőség, de a lakókocsik közelében található vízcsap, így kezet mosni, vagy vizet vételezni akár ott is tudnak.


Az időjárás a nyár folyamán elég kiszámítható, napos, meleg, de néha viharok, erősebb szél és kisebb záporok esetleg megzavarhatják a nyaralást. Ilyenkor a lakókocsi nyújthat menedéket, ezért kérjük az elősátor és az árnyékoló tetők rudazatára és a kifeszítő zsinórjaira vigyázzanak, és véletlenül se eresszék meg, vagy vágják el őket. Az elősátrat összetartó cipzárokat ugyancsak tilos szétbontani!